Bedrijvenportal HAN

Welkom op de bedrijvenportal van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN).

De plek voor organisaties om praktijkopdrachten in te dienen en te volgen.

Zoekt u een student voor een stage-opdracht, een afstudeeronderzoek of een andere praktijkopdracht, dan kunt u hier uw verzoek plaatsen. Het praktijkbureau van de relevante opleiding zal de aanvraag in behandeling nemen. U kunt via dit portal de status volgen.

Nog geen gebruiker van de portal? Toegang aanvragen kan via het aanvraagformulier.

Bericht over de coronavirus-maatregelen

Aanvragen voor stage- en afstudeeropdrachten
Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus kan uw aanvraag voor stage- of afstudeeropdrachten een langere verwerkingstijd vragen dan normaal. Helaas zijn onze praktijkbureaus momenteel minder goed bereikbaar. Meer informatie en veelgestelde vragen over de maatregelen die de HAN treft rondom het Coronavirus vindt u op www.han.nl/coronavirus.

Richtlijnen voor studenten tijdens hun stage
Studenten die stage of afstudeeropdrachten uitvoeren kunnen te maken krijgen met beperkingen en gewijzigde werkomstandigheden, opgelegd door het bedrijf of de instelling. Bijvoorbeeld dat er alleen vanuit huis gewerkt mag worden. Studenten volgen altijd het advies van het bedrijf of de instelling op. Als dat betekent dat de student niet aanwezig kan zijn, dient hij/zij contact op te nemen met de stage- of afstudeerbegeleider van de HAN. Samen kunnen zij tot de best mogelijke oplossing komen.
Voor studenten die stage lopen op scholen of op kinderdagverblijven gaat de HAN ervan uit dat zij ingezet kunnen worden. Dit vereist goede afstemming met de stageschool. Studenten die hierbij problemen ondervinden kunnen contact op te nemen met hun studieloopbaanbegeleider.