Bedrijvenportal HAN

Welkom op ons portaal voor het aanbieden van praktijkopdrachten en vacatures.

Praktijkopdrachten

Zoekt u een student voor een stageopdracht, afstudeeronderzoek of een andere praktijkopdracht? Dan kunt u hier uw verzoek plaatsen. Het Praktijkbureau van de relevante opleiding zal de aanvraag vervolgens in behandeling nemen. U kunt via dit portaal de status hiervan volgen.

Vacatures

Heeft u een vacature die geschikt is voor deeltijdstudenten*? Plaats deze dan in de vacaturebank van HAN Employment, via dit portaal.
*Voor meer informatie over de voordelen van het in dienst nemen van een deeltijdstudent en de voorwaarden voor deze vacatures, neem contact  op met HAN Employment of neem een kijkje op onze website .

Toegang

Nog geen gebruiker van het portaal? Toegang aanvragen kan via het aanvraagformulier .

Bericht over de coronavirus-maatregelen

Aanvragen voor stage- en afstudeeropdrachten
Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus kan uw aanvraag voor stage- of afstudeeropdrachten een langere verwerkingstijd vragen dan normaal. Helaas zijn onze praktijkbureaus momenteel minder goed bereikbaar. Meer informatie en veelgestelde vragen over de maatregelen die de HAN treft rondom het Coronavirus vindt u op www.han.nl/coronavirus.

Richtlijnen voor studenten tijdens hun stage
Studenten die stage of afstudeeropdrachten uitvoeren kunnen te maken krijgen met beperkingen en gewijzigde werkomstandigheden, opgelegd door het bedrijf of de instelling. Bijvoorbeeld dat er alleen vanuit huis gewerkt mag worden. Studenten volgen altijd het advies van het bedrijf of de instelling op. Als dat betekent dat de student niet aanwezig kan zijn, dient hij/zij contact op te nemen met de stage- of afstudeerbegeleider van de HAN. Samen kunnen zij tot de best mogelijke oplossing komen.
Voor studenten die stage lopen op scholen of op kinderdagverblijven gaat de HAN ervan uit dat zij ingezet kunnen worden. Dit vereist goede afstemming met de stageschool. Studenten die hierbij problemen ondervinden kunnen contact op te nemen met hun studieloopbaanbegeleider.